У Тернополі відкрили надземний пішохідний міст (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 19.11.2020

У Тернополі сьогодні відкрили новий пішохідний міст поблизу Збаразького кільця, який з’єднує Варшавський мікрорайон з парком Національного відродження.

У міськраді зазначають, що міст побудували без коштів міського бюджету, а завдяки соціально відповідальному бізнесу – будівельній компанії «Креатор-Буд».

– Тернопіль росте й розвивається. З’являються нові будинки й квартали, а разом із ними й нові інфраструктурні об’єкти, мережі, комунікації, мости. Нещодавно ми завершили будівництво Гаївського моста, зараз вводимо в експлуатацію новий пішохідний міст, який з’єднує нові мікрорайони Тернополя. Він вирішує проблему переходу через дуже небезпечну ділянку, де завжди були аварійні ситуації, зазначив мер Тернополя Сергій Надал.

На мості встановлено LED- освітлення, яке працюватиме у темну пору доби. Окрім цього, він обладнаний й двома ліфтами. Ним зможуть користуватися люди з інвалідністю чи батьки з колясками.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.