Депутати Тернопільської облради шостого скликання сьогодні засідали передостанній раз (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 20.10.2020
Восьме пленарне засідання чотирнадцятої сесії Тернопільської обласної ради сьогодні, 20 жовтня, відбулося із запізненням у дві години, однак о 12-ій годині депутати активно взялися за роботу.
 
На початку засідання обранці визнали нечинним рішення щодо реорганізації Тернопільської  спеціальної загальноосвітньої школи у структурний підрозділ  обласного ліцею «Знамення», яке було ухвалено наприкінці вересня.
 
Опісля депутати затвердили положення про порядок забезпечення житлом окремих категорій громадян, в першу чергу дітей загиблих учасників антитерористичної операції (операції Об’єднаних сил) та родин Героїв Небесної Сотні.
 
Так, голова обласної ради Віктор Овчарук з представниками фракцій вручили дітям загиблих та сім’ям Героїв Небесної Сотні 31 сертифікат на житло. Ще 15 таких же сертифікатів вручать на наступному пленарному засіданні.
 
– Я сьогодні хочу подякувати всім тим, хто долучився до цього проекту. Він не виник сьогодні. Хто в робочій групі, це знає. Це давно було озвучено Віктором Вікторовичем нам, родинам загиблим. Вдячна усім, хто нас підтримав. Робота пройшла клопітка. Робочою групою ми зустрічалися не один раз. Цей проєкт показує шану і повагу до наших загиблих, а також показує приклад бійцям на фронті. Тепер вони будуть впевнені у тому, що їхня родина буде захищена, а вони не будуть забуті,  зазначила під час засідання мати загиблого бійця Андрія Питака – Мирослава Питак.  
 
Окрім цього, сесія затвердила плани розвитку КНП «Тернопільська обласна лікарня «Хоспіс», «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня», внесла зміни до програми «Здоров’я населення Тернопілля» та до програми підтримки закладів охорони здоров’я.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.