Перетягування "тіла" та лазіння по канату: у Тернополі пройшли ігри спецпідрозділів (фоторепортаж)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  Мар'яна Креховець 19.08.2020

Сьогодні на спортивному майданчику державної служби України з надзвичайних ситуацій в Тернопільські області відбулися ігри спецпідрозділів МВС у форматі CrossFit.

Участь брали працівники спецпідрозділу КОРД та команда з аварійно-рятувального загону спеціального призначення від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Такі змагання в Україні проводять вперше, однак, переможців визначати у них не будуть, зазначає начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей.

– Мета спортивних ігор – показати витривалість і фізичну підготовку людей, які входять до системи МВС. В першу чергу, ми хотіли б популяризувати службу, показати можливості наших спецпідрозділів і, можливо, запросити на службу майбутніх кандидатів. Ми старалися вибрати формат який підійде для обох спецпідрозділів, – каже Віктор Маслей. – Обидві команди виконали вправи у форматі Combat Challenge – це силові змагання, які ми проводимо серед підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та після невеликої перерви, завдання у форматі CrossFit, які проводять серед спецпідрозділів КОРД. Це також силові вправи на витривалість.

Рятувальники та спецпризначенці перетягували манекени вагою 80 кілограм, лізли драбиною на третій поверх та витягували за собою 20-кілограмовий моток шлангів, перекидали колеса висотою майже в людський ріст, лазили по канату тощо.

Учасник ігор спецпідрозділів, пожежний рятувальник 15-ї ДПРЧ ДСНС України міста Заліщики Василь Андрущак, розповів, що для нього найтяжчим було перетягування "тіла".

– В мене після змагань емоції виключно позитивні. Все-таки, цікаво позмагатися не тільки з рятувальниками а й з іншими структурами. Найтяжчим особисто для мене було перетягування манекену, оскільки це завдання останнє і  після поперередніх виконувати його було складно, – говорить він. – Я люблю спорт тому для мене спортивні ігри приносять тільки задоволення. Раніше я брав участь у змаганнях рятувальників українських та міжнародних.

До слова, приурочені спортивні ігри святкуванню Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.