Військовозобов'язаних з Тернопільщини відправили на навчання (ФОТО)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  05.09.2016

Цими вихідними учасники АТО, які після повернення з зони бойових дій були зараховані в оперативний резерв, разом із військовозобов'язаними жителями Тернопільщини відправились на 10-ти денні навчання у військові частини Львівщини та Волині.
"Згідно плану підготовки Збройних Сил України відбуваються збори резервістів. На сьогоднішній день в нас здійснюється відправка двох команд. Збори триватимуть 10 днів і протягом цього часу резервісти вдосконалять свої знання та навички, підвищать свій фаховий рівень", - коментує військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Володимир Катинський.
Як зазначив голова ТОДА Степан Барна, резервісти протягом навчання отримають повний пакет соціального захисту, який включає в себе і подвійну заробітну плату: з місця своєї роботи та з боку держави, яка компенсує 10 днів проходження навчання.
До слова, в рамках програми розвитку ЗСУ на Тернопільщині продовжують відновлюватись загони територіальної оборони та формується резервна армія за зразками таких європейських країн, як Естонія, Латвія, Литва, Швейцарія та Їзраїль.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.