Зону відпочинку у Тернополі на «Циганці» - відкрито! (фото)

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  30.08.2016

28 серпня до Дня міста у Тернополі відбулось урочисте відкриття зони відпочинку на «Циганці».

«Циганка» знаходиться досить далеко від центру міста, але відпочинок там того вартий. На оновленій відпочинковій зоні облаштували пішохідний фонтан, велодоріжку, душові, туалети, екстрим-парк і найцікавіше - перший в Україні амфітеатр на пляжі.

 

На урочистому відкритті відбувся фестиваль «Живи активно». Кожен бажаючий мав можливість провести свій час з друзями чи сім‘єю з користю, отримати цікаві брошури і журнали, придбати різні медичні засоби, які покращують здоров’я, а також отримати професійну консультацію лікарів-експертів. Для тернополян виступали різні танцювальні колективи, нагороджували спортсменів, які мають певні досягнення у водних видах спорту, а діти були в захваті від пішохідних фонтанів.

 

Ольга Слобусь

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.