Бруківку з тернопільської дамби продадуть на відкритих торгах

Опубліковано в Новини 08.08.2017

З цього тижня в Тернополі розпочалась третя черга реконструкції тернопільської дамби. В рамках цього планують демонтувати стару бруківку та провести капремонт дорожнього покриття від гідротехнічних споруд, які ремонтували минулого року, до Надставної церкви.

Частину демонтованої бруківки з дамби передадуть на зберігання у комунальне підприємство. В міськраді запевняють, що в подальшому її використовуватимуть під час ремонту інших об’єктів благоустрою, зокрема вулиць Кульчицької, Брюкнера, тощо. А іншу ж частину бруківки планують продати на відкритих торгах.

Загалом третя черга реконструкції тернопільської дамби триватиме до кінця року. Її вартість повинна обійтись у більш ніж 30 мільйонів гривень. На разі на ремонт дамби виділили 5 мільйонів із держбюджету і ще 5 - із міського. Пізніше відповідні роботи повинні дофінансувати. Якщо коштів вистачить, також відремонтують і пішохідні доріжки; якщо ж ні, ці роботи виконають у наступному році.

Крім того, на час ремонту дамби громадський транспорт курсуватиме без змін, оскільки ремонт відбуватиметься частково - по смугах.

Нагадаємо, перша та друга черга реконструкції дамби були проведені минулого року. Тоді було відремонтовано гідротехнічні споруди - шлюзний міст та водонапуск у парк Топільче, проїжджу та пішохідну ділянки.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.