У лісопосадці поблизу Тернополя знайшли обезголовлене тіло

Опубліковано в Новини 16.01.2017

Ймовірно, жінку загризли собаки.

Тіло матері, 1932 року народження, знайшов тернополянин на хуторі Шаварівка, в районі лісопосадки села Петриків, у понеділок, 16 січня, близько 7:20, повідомили в ГУНП області. На місце події він одразу викликав правоохоронців. За словами чоловіка, його матір мешкає у Тернополі на вулиці Карпенка.

На хутір старенька ходила практично щодня годувати своїх собак, що живуть там на дачі. 15 січня тернополянка також пішла туди, але додому не повернулася. Тому син пішов шукати матір наступного дня вранці.

Підходячи до села, на лісовій дорозі він побачив тіло без голови, за зовнішніми ознаками схоже на його матір.

При попередньому огляді слідчі встановили, що на жінку, скоріш за все, напали собаки, бо навкруги багато слідів лап. Однак судмедексперт при попередньому огляді встановив, що жінка спочатку замерзла, а вже потім її знайшли собаки.

Тварини згризли голову та кисть руки загиблої. Що сталося насправді та остаточні причини смерті тернополянки встановить експертиза.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ. Перекваліфіковано як нещасний випадок.

Наступна публікація: У Тернополі діє нова зупинка

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.