На Тернопільщині затримали посадовця-хабарника

Опубліковано в Новини 14.01.2017

Держвиконавця "взяли на гарячому".

Одного з керівників Чортківського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Тернопільщини викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою, повідомили у прес-центрі СБ України.

Здирник вимагав у місцевого мешканця 30 тисяч гривень за закриття виконавчого провадження щодо примусового стягнення з нього боргу у розмірі близько 60 тисяч гривень. Правоохоронці затримали хабарника у робочому кабінеті під час передачі неправомірної вигоди.

Відкрито кримінальне провадженні за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів зловмисником.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.