Петарди та феєрверки на Новий рік в Тернополі - заборонені

Опубліковано в Новини 29.12.2016

У Тернополі діє заборона на використання піротехнічних засобів на території міста до моменту завершення антитерористичної операції, нагадують в міськраді тернополянам.

Таке рішення було прийняте для створення максимально комфортних умов бійцям, які повернулись із зони АТО та ще не встигли реадаптуватись до нормальних умов. Тому в міськраді закликають тернополян поставитись із розуміннням до таких дій та із повагою до захисників, які воювали на Сході України.

Окрім того, нагадують і про іншу заборону - продаж алкоголю після 22:00. Відтак, торгівля піротехнічними засобами на Театральному майдані заборонена. Також, на Різдвяному ярмарку в центрі міста заборонено продавати алкоголь після десятої вечора.

«У Новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня ми очікуємо біля головної ялинки міста багато тернополян. Тому, у цілях безпеки, до цього часу повинні бути забрані усі столики, які встановлені біля торгових палаток, а також буде заборонено використовувати для приготування їжі відкритий вогонь», - коментує мер Тернополя Сергій Надал.

При виявленні порушень тернополяни можуть звертатися на довідку за тел. 15-80 або у поліцію.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.