На вулиці Тернополя осінь прокралася у листі каштанів (фото)

Опубліковано в Місто у кадрі Автор  20.08.2018

Ще зеленим, квітучим віддає нам природа Тернопільщини останню пригорщу літа, яку з сумовитим трепотом ловимо, споглядаючи на голівки пізніх квітів, або ж на ще досі непробивну до жовто-іржавого кольору траву.

Тільки варто подолати межу оманливого розмаю полів та зайти у тінь ширококронних каштанів, як тебе накриває осінь. Вона сріблиться вже не спекотними променями світила у листі, яке ще тріпоче шорсткими пальцями, до того, як опасти на дорогу. Її відчуєш навіть із заплющеними очима по студені, по шурхоті під ногами висохлої покрови дерев. А сонце, прокрадаючись з-поміж напівнеживої листви, ніби жартує з тобою. Мовляв, каштани, вам уже не повернути колишнього яскраво-зеленого убору.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.