На межі з весною: останні зимові кадри Тернополя (фоторепортаж)

Опубліковано в Місто у кадрі Автор  soroka 22.02.2021

Хоч і з запізненням, однак зима до Тернополя таки завітала.

Крихітки-сніжинки повільно закружляли в повітрі, вальсуючи під ритм холодного вітру, а вулиці парки та сквери вкрилися товстою, сліпучо-білою периною. Снігова заметіль, що розпочалася так раптово, наробила немало лиха як водіям, так і пішоходам, проте натомість подарувала можливість кілька тижнів насолодилися зимовою казкою.

Але весна вже практично наступає на п’яти Сніговій Королеві і найкраща ознака цього – «плюсова» температура на зовнішніх термометрах. Сонце ще сором’язливо визирає з-за хмар та дарує тернополянам перші промені тепла. Та зима вперто продовжує відстоювати свої позиції. Тож ще декілька днів містяни матимуть нагоду насолодитися зимовим краєвидом рідного Тернополя.

А поки дітвора з ледянками та сніжколіпами взялася підкорювати снігові замети, а дорослі, озброївшись лопатою, намагаються ліквідувати негативні наслідки зимового сюрпризу. Під тихе рипіння снігу під ногами «Сорока» рушила містом, щоб показати вам останні кадри морозного, засніженого, проте такого казкового міста, яке ще надовго залишиться в пам’яті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.