Версія для друку

10 ідей подарунків тернополянкам на 8 березня

Автор  Олена Грицишин Середа, 28 лютого 2018 12:30

Весняні дні вже на порозі, але кожна дівчина знає: справжня весна починається 8 березня. Це свято ніжності та квітучості, проте для багатьох

Міжнародний жіночий день часто асоціюється із черговим головним болем – чим здивувати цього року?

Три золоті правила вдалого подарунку з нагоди 8 березня:

-Якщо ви хочете зробити дійсно особливий подарунок, запам`ятайте: завжди відштовхуйтесь від вподобань та інтересів!

-Будьте певні, у кожної жінки є свій список бажань. Нерідко сама може кілька разів натякнути на той чи інший подарунок. Тому, якщо вона питає: «Як тобі ці сережки?», то це не просто так!

-Квіти – це просто мастхев! Навіть невеличкий букет улюблених тюльпанів, троянд чи ромашок змусить посміхнутися будь-яку жінку.

  1. Емоції. Концерт улюбленого виконавця, вистава у театрі чи навіть майстер-клас. Вибір занять колосальний: кулінарні воркшопи, рукоділля, психологічний тренінг, врешті-решт, стрибок із парашутом.
  2. Навчання. Вчитися ніколи не пізно, але завжди корисно. Можливо, ваша дружина чи мама давно хоче освоїти іноземну мову, навчитися першокласно робити макіяж чи відвідати вокальну школу.
  3. Спорт. Абонемент на пілатес, аеробіку, щось неординарне: fly-йога, pole-dance, східні єдиноборства тощо.
  4. Захоплення. Якщо у дами є певне хобі, то це неабиякий ключ до вдалого подарунку. Варіантів безліч, в залежності від заняття: набір кісточок для макіяжу, книга улюбленого жанру, новий об`єктив до фотоапарата чи смартфона, форма для випічки, гирі, тенісна ракетка і т.д.
  5. Техніка та аксесуари до неї. Павербанк вже давно став супутником кожної власниці смартфону, тому завжди є актуальним. Також bluetooth-гарнітура, портативний штатив та оригінальний чохол для телефону.
  6. Аксесуари. Шкіра, срібло, натуральні камені, золото чи навіть діаманти – на що вистачить бюджету.
  7. Подорож удвох. Навіть якщо біометричний паспорт все ще виробляється, а на Таїланд грошей поки немає, завжди є мальовничі куточки України. Поїхати на вікенд у Карпати або відвідати Одесу – чудова ідея.
  8. Релакс. Зняти стрес і розслабитися після важких буднів можна завдяки спа-процедурам або походу до косметолога.
  9. Подарунок власноруч. Чи не найбільшу цінність мають хенд-мейд сюрпризи. Можна порадувати приготованою вечерею, десертом, тревелбуком із фото зі спільних поїздок. Або зробити чекову книжку на виконання найрізноманітніших забаганок.
  10. Інше. Парфуми, якісна косметика, сумка із натуральної шкіри, красивий посуд, термокружка, скретч-карта, флешка та багато іншого. Головне у таких подарунках – додати душевності. Покладіть у коробку ще і власноруч підписану або намальовану листівку, загорніть у подарунковий папір, додайте кілька повітряних кульок. Ідеальний подарунок готовий!

Олена Грицишин,

студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка