Версія для друку

Тернополяни, бажаєте гостросюжетного трилера, який не відпускає?

Автор  Катерина Млиновська Вівторок, 27 лютого 2018 10:15

Придивіться пильніше до «Великої маленької брехні» Ліян Моріарті (видавництво «КМ_букс») або хоча б подивіться її екранізацію, якщо досі цього не зробили – мальовничі прибережні пейзажі, талановитий акторський склад, захоплюючий сюжет. Чого іще можна бажати для лінивого зимового вечора?

Невеличке містечко, у якому всі один одного знають. У молодшій школі, куди водять діточок наші головні героїні, виникає конфлікт, який поступово з дітей переноситься й на батьків. Врешті-решт, хтось таки гине. Але хто і з якої причини, – цього авторка вам не розповість аж до самого завершення (уміє ж тримати інтригу).

Зрозуміла й дотепна мова авторки, багатосторонні персонажі, динамічний і яскравий сюжет – усе це неабияк сприяє швидкому прочитанню книги. Знаєте це відчуття, коли вже ніби й спати час, але ж хоча б до кінця розділу треба почитати? А тоді ще трошки, сторінка за сторінкою… вже й до фіналу недалеко.

Ліян Моріарті досить так ненав’язливо говорить про важливі на сьогоднішній день проблеми, у якій в тій чи іншій мірі стикається чи не кожен з нас: неповні сім’ї, насильство у родині, цькування у школі. Це дає змогу не лише гарно провести час, гортаючи книгу, але й подумати і зробити власні висновки, що, безперечно, також є великим плюсом цієї книги.

Приємного читання!

Катерина Млиновська