Версія для друку

Лист тернопільській матусі

Автор  Тетяна Христюк Понеділок, 19 лютого 2018 14:30

 Лист для найріднішої !

Теплим весняним днем народилася Ти! Коли оживає все навколо, повітря набуває свіжості, а сонечко знову зігріває. Весна – це пора, яка надихає так само, як і Ти, моя мамусе!

У цій порі року є багато схожого з Тобою:

Ніжність.

Весняна ніжність особлива. Вона не обпікає, не „ріже око”, не викликає депресію та негатив, так як і Ти! Твоя ніжність здатна заспокоїти та позитивно налаштувати! Ти рятуєш та врівноважуєш мене своєю ніжністю.

 

Тендітність. 

Це ексклюзив весни. Вона у всьому: у бруньках, цвіті, травинці, щебеті пташок та у кожному промінчику сонечка. Природно, що її дуже багато у Тобі, рідна!

 

Сила.

Чому сила? Тому, що лише ця пора року має достатньо сили, яка здатна оживляти все навколо: зігрівати землю, розганяти хмари, пробуджувати з зимового сну, дати початок нового етапу життя! Впізнаєш себе? А я впізнаю! Ти з легкістю долаєш перешкоди, вирішуєш проблеми, знаходиш спільну мову не втрачаючи ніжності і тендітності. У Тобі є сила, щоб іти вперед і дарувати тепло! Як і у Весни!

 

Грація.

Яка ж вона граційна, витончена, солодко – приторна, загадкова, справжня Леді! Все це Ти, матусечко! Моя бізнес – вумен, супер-мама, завжди розуміюча і вірна подруга! Ти та, яка мене завжди вражала! Та, яка за одну годину може перевтілитись з домогосподарки в розкішну даму у вишуканій сукні та з ідеальним макіяжем. Ти – уособлення весни!

 

Ти можеш бути різною: маленькою дівчинкою, строгою жінкою, співчутливою та розуміючою подругою. Ти завжди готова прийти на допомогу будь-кому, рідним, чи чужим людям!

Ти – професіонал, як на роботі так і вдома. Ти – наставник і людина, яка надихає!

Ти зросла у дружній та надійній сім’ї, яка привила Тобі чимало перерахованих якостей. Можливо, у Тебе недостатньо друзів, але ті, що є, надійні і перевірені!

Бувало у житті несолодко. Але Ти зуміла подолати всі перешкоди, з вірою у Бога, у себе, та в те, що все у нас буде добре!

Тепер я дякую Богу і Тобі за те, що Тобі вдалося виховати мене порядною людиною, попри нелегкі часи та обставини. Я дякую за те, що Ти мій найкращий друг, що Ти віриш у мене і завжди підтримуєш. У мене нелегкий характер, але Тобі все вдалося!!!

Побажань прозвучить для Тебе сьогодні багато і всі вони безумовно будуть відвертими та справжніми тому, що Ти любиш Бога і людей, а Бог і люди люблять Тебе.

Я хочу попросити пробачення:

- за те, що мало обіймаю;

- за те, що роблю помилки;

- за те, що буваю неслухняною!

 

Я Тебе люблю, цілую і поважаю понад усе на світі!

Ти, мамо, моє ВСЕ!