Під час жорстокого розбою на Тернопільщині дуже постраждав господар, а його дружина відгамселила нападника праскою

Опубліковано в Проблемне 24.05.2018

В селі Ангелівка на Тернопільщині декілька невідомих осіб ймовірно кавказької національності вночі проникли у дім приватного підприємця та завдали чоловіку численних травм. Злочинці чинили замах на життя і здоров’я дружини господаря дому, проте їй вдалося дати неабияку відсіч кривдникам.

Про це розповів під час брифінгу начальник ГУ НП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Близько 2 години ночі невідомі особи проникли до будинку через вікно. Скільки було нападників – троє чи четверо, нам поки що не вдалося ідентифікувати. В той час у домі перебувала вся родина господаря – його дружина, син та матір одного із подружжя. Один із нападників почав завдавати травм підприємцю. Хоч чоловік з усіх сил оборонявся від злочинця, проте все одно дуже постраждав. Сподіваюся, що стан господаря є дещо кращим, аніж його зовнішність, як ми оцінили на перший погляд. Настільки сильно побили чоловіка. Щодо іншого нападника, то той обрав собі у жертву дружину господаря. Тільки жінка виявилася набагато сміливішою, аніж міг припустити злочинець. Дружина поводилася дуже мужньо: оборонялася від невідомого праскою та ще й кричала, що скоро в домі буде поліція, яку вона викликала. Слова сміливиці, думаю, налякали злодіїв, тому вони залишили місце злочину, — розповів Олександр Богомол.

Олександр Миколайович зазначив, що коли злочинці говорили до них, господарі розпізнали в нападниках кавказький акцент. Це наштовхнуло поліцейських на версію, що розбійний напад могли вчинити саме представники кавказької національності. Саме тому головний поліцейський ще раз закликав жителів Тернопільщини бути обачними та повідомляти в поліцію про всіх підозрілих осіб цієї національності (особливо тих, які їздять на «євробляхах»).

Пан Олександр також додав, що злочинці настільки не бажали опинитися в руках поліцейських і поспішали, що вкрали з будинку лише один перстень.

Ми активно працюємо, аби розкрити цей злочин, тому сподіваємося, що найближчим часом нам вдасться встановити винних осіб та притягнути їх до відповідальності. До того ж злочинці залишили на місці трапунку чимало своїх слідів, які ми можемо використати в якості доказової бази на той час, коли піймаємо нападників. На щастя травми, які отримав господар, не загрожують його життю, тож сподіваємося, що чоловік швидко одужає, — підмітив наостанок Олександр Богомол.

Варто зазначити, що злочин, який стався в Ангелівці, на думку поліцейських, схожий на розбійний напад, що був скоєний минулоріч у Білій. Там господиня смертельно поранила ножем одного з нападників. Слідство дійшло висновку, що це була лише самооборона і кримінальне провадження щодо неї закрили.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.