Розшукують чоловіка, який понад 2 місяці тому у центрі Тернополя підрізав екс-депутата Турського

Опубліковано в Проблемне 02.05.2018

Офіційно подали у розшук нападника, який 22 лютого посеред білого дня завдав ножового поранення Ігорю Турському. Особисті дані підозрюваного поліцейські вирахували за кілька днів після вчинення інциденту.

На разі горе нападник уміло переховується від слідства, тому правоохоронцям поки що не вдалося впіймати підозрюваного, повідомив під час прес-конференції начальник ГУ НП у Тернопільській області Олександр Богомол.

Окремі дані про осіб, які брали участь у процесі злочину, ми мали вже на 3-й день після вчинення інциденту. Тобто нам були відомі ті особи, які перебували у транспортному засобі разом із нападником. Ми також отримали відомості про те, що докази по справі та сліди злочину певні особи намагаються знищити, тому поліцейські вжили заходів для того, аби не допустити цього. Було проведено обшуки та встановлення осіб, а на сьогоднішній день, в ході розслідування, поліцейським вдалося довести провину та оголосити підозру головному нападнику. На нинішній день підозрюваний переховується від слідства та оголошений у розшук, адже від суду ми отримали дозвіл на затримання. Іншим особам, які були причетні до інциденту, ми не можемо оголосити підозру, бо у слідства немає достатньої доказової бази для їх затримання,  — розповів Олександр Богомол.

Олександр Миколайович наголосив, що до розслідування справи Ігоря Турського було підключено близько 60 осіб. Головний поліцейський області наголосив, що рідко коли можна похвалитися залученням до справи такої великої кількості сил і засобів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.