У замінованій і «оточеній» Тернопільській міськраді не провели сесію (фото)

Опубліковано в Проблемне 12.05.2017

Сьогодні у Тернополі заплановано було провести чергову сесію міської ради, проте сутички під будівлею та сигнал про замінування цього зробити не дали.

Вже від 9-ї ранку біля катедри та міськради почали збиратися прихильники двох сторін конфлікту, навколо екс-депутатів «Свободи». Близько 10-ї години прийшла колона від храму і вся ситуація, що мала місце 24 квітня – повторилася, за виключенням перцевого газу і яєць. Цього разу кілька разів табори йшли «стінка на стінку», штовхаючи одне одного, але запобігти насиллю вдалося правоохоронцям, яких до речі, було чимало.

Близько 10:30 поліція оголосила, що поступив сигнал про замінування і попросила людей відійти від будівлі. Згодом вийшов і Сергій Надал, який повторив слова правоохоронців та зауважив, що сесія відбутися не зможе. На пропозицію людей провести сесію на вулиці – відповів, що регламент цього не передбачає.

 

Депутати від партії «Самопоміч» та Блоку Петра Порошенка до сесійної зали так і не увійшли, наголошуючи на імовірній небезпеці. Сергій Надал оголосив про відсутність кворуму та вкотре переніс сесію.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.