На центральному стадіоні в Заліщиках збудують приватні гаражі? (відео)

Опубліковано в Проблемне 12.05.2023
Американський бізнесмен та волонтер Юрій Куц у соцмережах повідомив про те, що в Заліщиках планують забудувати центральний стадіон.

Майже 15 років Юрій живе у США, але часто навідується до міста Заліщики, де народився та виріс. Чоловік розвиває на малій Батьківщині спорт, зокрема є президентом футбольного клубу «Дністер». Саме тому його дуже хвилює доля місцевого стадіону.

– Отримав неприємну інформацію про те, що в Заліщиках на території центрального стадіону планують будувати приватні гаражі. Вдумайтеся… Приватні гаражі на стадіоні чи пристадіонній території! Про це мені розповіли місцеві жителі. Я шокований! Територія стадіону – це публічне місце, де люди мають займатися спортом, прогулюватися, відпочивати. Це комфорт і розвиток соціально-спортивної сфери міста. Кому прийшло так в голову? Кому дозволяє совість ставити підписи під дозволами на це? Пройдуть роки, виростуть діти… Що ви їм залишите? Поржавілі гаражі? Чим ви керуєтеся? Подивіться, як в Києві, Нідерландах, Хорватії. Люди там плекають спорт, інвестують в стадіони і спортивні майданчики. Невже немає іншої землі в Заліщиках? – обурився Юрій Куц.

«Тернополяни» зателефонували до Заліщицької міської ради, щоб отримати коментар. Втім, в установі журналістів запевнили, що дозволів на зведення гаражів нікому не давали.

– Міська рада ніяких дозволів, нікому нічого не давала. Ми не знаємо, хто це таке розповідає, але це все неправда. Ніхто такого ставити не буде! – відповіли у Заліщицькій міській раді.

За нашою інформацією, теперішній міський голова Заліщик Іван Дрозд вже має досвід забудови території міського стадіону. Зі своїм рідним братом вони дивним чином побудували свої приватні будинки на місці тренувальних полів, які розташовувалися впритул до основного футбольного поля.

«Тернополяни» стежитимуть за подальшим розвитком ситуації. Деталі читайте згодом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.