«Все з сіллю буде окей», – голова Тернопільської ОВА

Опубліковано в Проблемне 26.05.2022

Голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш під час брифінгу заспокоїв краян щодо ситуації з сіллю.

Він повідомив, що проблема, звісно, є, однак вона не критична.

– Часто мені ставлять запитання щодо наявності солі на прилавках. Я прошу всіх не нагнітати. Це вже вдруге від початку війни така ситуація, що люди побігли, скупили все. Так, на сьогодні є проблема, що «Артемсіль» закрито у зв’язку з веденням бойових дій. Вони, як правило, випускали 90 % усієї солі, яка вироблялася в Україні. 10 %  – крафтова продукція. Це не є проблемою, бо сіль в нас внесено до товарів критичного імпорту. Сіль завозиться. Я можу довго на цю тему говорити, але, повірте, все з сіллю буде окей, наголосив Володимир Труш. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.