Сесія Тернопільської облради черговий раз розпочинається з пікету (фото)

Опубліковано в Проблемне 04.11.2016

Трудовий колектив Яблунівського обласного комунального дитячого протитуберкульозного санаторію сьогодні влаштував пікет в стінах обласної ради. Працівники переконані, що їх заклад хочуть знищи і намагаються акцією привернути увагу до проблеми.

Усі попередні роки санаторій виконував план ліжкомісць на 80-85%, проте цьогоріч, після перевірки їм скоротили кількість ліжок з 110 до 80, а пізніше прийшов лист про скорочення ще 30 ліжок. В той час, коли статистика свідчить про наявність більше тисячі хворих на туберкульоз в області.

Зі своїми проблемами колектив прийшов до депутатів та голови облради. Віктор Овчарук у свою чергу пообіцяв, що вже з понеділка на місце виїде комісія, приїде він сам і спільно знайдуть компромісний вихід.

Додамо, що на лікуванні в санаторії перебуває 43 дитини в той час, як штат налічує більше сотні працівників.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.