Нова бруківка в Тернополі почала "виходити з ладу"

Опубліковано в Проблемне 27.10.2016

Не так давно в гідропарку "Топільче" здійснювався капремонт доріжок, а викладена там бруківка вже почала осідати та розлазитись. Про це повідомив користувач порталу "Відкрите місто".

Зокрема, така проблема спіткала алеї, що ведуть: одна в напрямку від футбольної ДЮСШ до тенісних кортів, інша - від ТЦ "Орнава" до річки Серет.

"Якщо пройтись,то наглядно видно, що в багатьох місцях шви між бруківкою серйозно збільшились, появились "хвилі" на доріжках, бордюри просіли. Особливо це замітно на алеї від ДЮСШ до тенісних кортів, де доріжки по краях просто розлазяться на очах", - пише в своєму зверненні тернополянин. За його словами, основу під бруківку виконавці зробили неякісно.

Проблему надіслали в КП „Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя”. Декілька годин тому в підприємстві на звернення відповіли. Як зазначають в підприємстві, раніше проводилось спеціальне обстеження доріжок і було виявлено, що їхній ремонт таки виконали неякісно:

"11 жовтня 2016 року було створено комісію працівниками КП "ОПКіВ м.Тернополя" по обстеженню пішохідних доріжок в парку "Топільче" . Під час обстеження було виявлено, що роботи виконані неякісно. В свою чергу було направлено листа і акт обстеження в Управління житлово-комунального господарства, екології та благоустрою так як вони були замовниками даних робіт", - йдеться у відповіді.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.