Тернополяни, готуйтесь набирати воду у ваші ванни

Опубліковано в Проблемне 17.10.2016

Впродовж двох днів 25 та 26 жовтня жителі міста та навколишніх сіл обходитимуться без води. Припинення водопостачання пов'язане із плановим промиванням водопровідних мереж, повідомляють в міській раді.

"У зв’язку з виконанням заходів, пов’язаних із плановим промиванням водопровідних мереж, від 00 год. 25 жовтня до 24 год. 26 жовтня буде припинено водопостачання у Тернополі, а також довколишніх селах", - йдеться в повідомленні на сайті ТМР.

Однак є й такі тернополяни, яким пощастило. Це стосується жителів центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» та «Старий парк». Також, водопостачання буде здійснюватись і на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук'яновича, Стадникової, Чернівецька, щоправда воду тут подаватимуть із пониженим тиском, а тому - на деякі поверхи вона не дотікатиме. 

В управлінні ЖКГ зазначають: "У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна пожежних гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях мережі, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів".

Знову користуватись послугами із водопостачання буде можливо зранку 27 жовтня. Однак впродовж деякого часу в окремих будинках вода з'являтиметься із підвищеним рівнем хлору - а це означає, що вона не буде придатною для вживання (тому варто на декілька днів для приготування їжі або ж для пиття запастись купленою джерельною водою).

Нагадаємо, промивання водопровідних мереж – процедура, яку здійснюють двічі на рік (навесні та восени) з метою покращення якості питної води. Вона передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.