На Тернопільщині за рік понад 4 тисячі людей потерпіли від насильства

Опубліковано в Проблемне 26.11.2020

Протягом останніх десяти місяців до працівників поліції у Тернопільській області надійшло більше 5 000 повідомлень про випадки домашнього насильства.

Про це під час пресконференції повідомив старший інспектор відділу дільничних офіцерів управління превентивної діяльності поліції Тернопільщини Дмитро Адамович.

— Протягом 10 місяців 2020 року до нас поступило більше 5 000 повідомлень про факти домашнього насильства. З них  4 080 підтвердилися, коли було складено адміністративні матеріали, які в подальшому було направлено в суд для прийняття рішень згідно чинного законодавства,каже Дмитро Адамович . — Крім того, 75 фактів задокументовано працівниками поліції. Це факти, відомості про які було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тобто, це кримінальні провадження які розслідуються із кваліфікацією «пов’язані з домашнім насильством».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.