На Тернопільщині серйозно взялися за нелегальні заправки

Опубліковано в Проблемне 29.01.2020

Державна фіскальна служба почала перевірку АЗС на легальність, однак не Тернопільщині досі є точки із можливими нелегальними «наливайками».

Попередньо прем'єр Олексій Гончарук дав доручення фіскалам і правоохоронцям до 9 січня закрити всі нелегальні заправки в Україні.

Як повідомив керівник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол під час брифінгу, правоохоронці Тернопільщини перевіряють автозаправні станції в області.

 —  До вирішення проблеми з незаконними АЗС на сьогодні залучені всі правоохоронці структури України: СБУ, прокуратура, поліція, податкова міліція, ДФС і ДПС. Правоохоронці їздять та шукають, питають, з’ясовують, де хто нелегально «наливає» бензин. Проблема на сьогодні полягає в тому, що кожне агрогосподарство має можливості для зберігання пального, а також для заправки свого транспорту. Наскільки відомо, із квітня цього року законодавство буде регулювати їхню діяльність: заправки або позакривають, або діятимуть у нелегальному полі. Сьогодні ми контролюємо діяльність таких заправок. Зараз на Тернопільщині знаходиться близько 30 точок із можливими нелегальними «наливайками». Ми щоденно перевіряємо, чи ті працюють, —  зазначив головний поліцейський Тернопільщини.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.