Версія для друку

Тернополянам радять не прикривати нелегальні гральні заклади

Опубліковано в Проблемне 27.01.2020

Після того як Рада відправила законопроєкт про легалізацію грального бізнесу на доопрацювання, президент поставив завдання негайно припинити роботу нелегальних закладів. Відтак, 20 грудня почалися "облави" на нелегальні "казино". Уряд заборонив діяльність закладів з ігровими автоматами під вивіскою державних лотерей. За один день було закрито понад 5300 нелегальних ігрових залів по всій Україні.

На Тернопільщині вже закрили 176 об’єктів, в яких займались незаконним гральним бізнесом. Під час закриття вилучили техніку, а усі порушення внесли у журнал єдиного обліку заяв.

Як повідомив 20 січня під чac брифінгу нaчaльник ГУНП в Тернопільській oблacті Oлeкcaндр Бoгoмoл, якщо мешканці області все ж виявили у своєму населеному пункті тіньовий гральний бізнес, про це не варто мовчати.

—  Звертаюся до всіх мешканців Тернопільщини! Якщо дізнаєтесь про діяльність, розташування гральних закладів у нашому місті, повідомляйте на гарячу лінію поліції. Повідомляти можна і анонімно, ми будемо реагувати на ваші звернення. Тобто не обов’язково вказування прізвище, ім’я та по батькові. Щодо грального бізнесу в мережі Інтернет, то цим займатиметься вже кіберполіція, —  зазначив головний поліцейський області.