Тернополяни, носити тісний одяг небезпечно

Опубліковано в Проблемне 17.12.2019

Тернополянам варто знати, що носіння тісного одягу не тільки створює дискомфорт, але й дуже негативно впливає на здоров’я людини. Це може стати першопричиною виникнення багатьох проблем.

У кожного різні смаки в одязі. Хтось любить яскраві кольори, хтось тісні речі. Тільки як радить тернопільська швачка Діана Галицька, краще подбати не про минаючу моду, а про власне здоров’я.

—  Часто зустрічаюся із випадками, коли жінки носять тісні джинси, чим шкодять собі. Нижні кінцівки виконують важливу функцію для організму, запобігаючи набряку щиколотки. Неправильний відтік крові є небезпечним для здоров’я, оскільки може виникнути відчуття втоми та виснаження. Коли одяг дуже тісно охоплює ноги, або талію, серцю працювати важче, щоб налагодити кровообіг. Окрім цього, якщо носити тісні штани, одяг може розпоротися, порватися, швидше потертися, через що доведеться неодноразово ремонтувати одяг. Не можна носити тісний одяг людям, яких турбує варикозне розширення вен. До того ж, якщо ви будете щось їсти, виникне дискомфорт. Якщо штани або пасок дуже тісні, це не дасть животу розширюватися під час або після їжі. Окрім тісних штанів, не рідко вдається вибрати і належний розмір бюстгальтера. Якщо ліфчик не відповідає формі грудей, то іноді з’являється подразнення і запалення шкіри. Носіння бюстгальтера навіть на один розмір меншого за необхідний може стати причиною не тільки неприємних відчуттів у ділянці плечей і шиї, але і порушення постави, — зазначила жінка.

Тернополянка також зазначила, що також не варто носити одяг, пошитий із матеріалу, що не пропускає повітря. Бо такі речі можуть стати причиною появи почервоніння шкіри, врослого волосся та інших проблем.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.