Чортківські підприємці беруть приклад з тернопільського «ресторанного магната» (фото)

Опубліковано в Проблемне 02.08.2016

Мешканці міста Чорків скаржаться на літню терасу, яка значно займає пішохідну зону. У тернополян може статися дежавю, адже на бульварі Шевченка в обласному центрі така ж ситуація, вулицю жартома перейменовують на честь одного із нардепів.

 

«На електронну пошту ЧБЦ надійшла скарга від жителів центральної вулиці міста з приводу розташування посеред вулиці літніх ресторанів. Пишучі зазначають, що ще літня забудова Вінтажу, яка під стіною постійно-діючої споруди, вписується у вигляд, а от нова літня кафешка перекрила дорогу, і не тільки людям, які йдуть містом, а й тим, які хочуть потрапити до Рагсу. А як, коли б була пожежа, куди доберуться пожежники, коли горітиме?, - питають у листі.  Люди бідкаються, що у їхніх дворах збирається сміття від закладів громадського харчування, а пияки під вікнами облаштували "туалет". Хто дав дозвіл на таке у центрі міста і куди дивиться влада? Гарно тільки тим, хто полюбляє там попити пива чи власникам, які заробляють гроші. Всі решту - постраждалі. Виходить, влада працює не для всіх, а для вибраних?»

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.