Тернополянам порадили, як захистити дім від грабіжників

Опубліковано в Проблемне 03.07.2019

Мешканцям Тернопілля варто знати, що одним із найбільш надійних способів захисту від злодіїв є сигналізація.

Система безпеки встановлюється в квартирі і виводиться на пульт охорони. А якщо до будинку спробують залізти грабіжники, в лічені хвилини оборона прибуде на місце злочину.

Дуже раджу всім власникам будинків, особливо тим, у яких будівлі вартісні, користуватися засобами сигналізації задля створення безпеки в домі. Бо ж розбійні напади вчиняються насамперед на заможних людей. Якраз відсутність сигналізаційних засобів сприяє діям злочинцям. Зараз є можливість вільно встановити тривожні кнопки, а також отримати травматичну зброю. Це все допоможе створити безпеку для сімї. Якщо пам’ятаєте, минулоріч було вчинено розбійний напад в селі Ангелівка. Тоді особи кавказької національності напали на помешкання підприємця – пробрались крізь вікно до хати і вимагали у родини гроші. Завдяки оперативній роботі поліцейських нам вдалося виявити одного з винних, якого оголосили у розшук, — повідомив начальник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол.

Головний поліцейський Тернопілля зазначив, що злочини, пов’язані з розбійними нападами, контролюють центральні органи поліції, тож такі злодіяння перебувають під пильним контролем правоохоронців.

Фото - з мережі Інтернет

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.