У тернопільському садочку благодійні внески збирають на відпустки для працівників

Опубліковано в Проблемне 30.06.2016

Тернополянка на сайті ТМР, у рубриці «Питання-відповіді», розповідає про факт збирання коштів під виглядом «добровільних внесків». Як відомо, ще з минулого року такі «побори» у місті було заборонено, проте подібні факти продовжують траплятися.

 

 «Наявність таких фактів свідчить про зниження персональної відповідальності керівників навчальних закладів, недостатній контроль з їхнього боку за діяльністю педагогічних працівників. Низька поінформованість батьків щодо ефективності та прозорості використання коштів створює передумови для виникнення негативних явищ в системі освіти, формує негативну суспільну думку щодо фінансових зловживань та корупції у навчальних закладах», - йдеться у наказі «Про заборону безсистемних та неконтрольованих зборів коштів з батьків», який діє з 2015 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.