Відповіді, хто винен в ДТП, де загинула малолітня мешканка Тернопільщини, треба чекати з-за кордону

Опубліковано в Проблемне 13.11.2018

Тернопільські поліцейські досі намагаються з’ясувати, через провину кого чи чого трапилася аварія поблизу села Плебaнівкa, в якій загинула 17-річна дівчина.

Нагадаємо, що аварія зі смертельним наслідком трапилася у суботу, 26 травня, поблизу села Плебанівка Теребовлянського району. Близько 19:20, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече автомобіль CHEVROLET Lacetti з’їхав у кювет та врізався в дерево.

За попередньою інформацією, аварію спровокував водій автомобіля Mercedes. Водій автомобіля марки Mercedes, здійснюючи маневр обгону на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію.

Під час обгону зустрічною рухалася інша іномарка і аби уникнути удару, кермувальник змушений був з’їхати на узбіччя. Проте авто вчасно не спинилося і врізалося в дерево. Із травмами та переломами до лікарні потрапили водій CHEVROLET і два пасажира. Проте врятувати життя 17-річній дівчині медикам не вдалося. Вона померла в реанімаційному відділенні.

Як попередньо відомо, причиною виїзду водійки за проїжджу частину став рух джипа чорного кольору. Ми вилучили деякі відеозаписи, які аналізували в ході розслідування. На відеоматеріалах можна побачити підтвердження, як джип рухався по зустрічній смузі. При цьому й люди підтвердили попередню версію аварії. На разі нам відомо, хто є власником автомобіля «Мерседес». Цей чоловік зараз не проживає в Україні, а за кордоном. Щоб ми могли об’єктивно завершити по цьому провадженні досудове розслідування, нам потрібна допомога правоохоронних органів іншої держави. Ми подали за кордон відповідне клопотання, розгляд та виконання якого ми повинні чекати не один місяць, — повідомив начальник відділу розслідувaння злочинів у сфері трaнспорту слідчого упрaвління головного упрaвління нaцполіції в облaсті Богдaн Шуляр.

Начальник зазначив, що для того, аби дочекатися відповіді з-за кордону на клопотання поліції, має пройти немало днів. Можливо, й не один місяць доведеться очікувати, доки сусідня держава розгляне документ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.