«Мені не привикати»: Михайло Головко розповів, чому не звернувся до поліції після погроз з боку МП

Опубліковано в Актуально 04.07.2023

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, якого підозрюють у хабарництві, вийшов під заставу.

Учора він розповів місцевим журналістам, що повернувся на роботу. Також голова облради дав перший брифінг після затримання.

Нагадаємо, Михайло Головко зазначає, що його затримання є помстою за стійку позицію щодо російської церкви та захисту сімейних цінностей. Втім, днями під час пресконференції головний поліцейський Тернопільщини розповів, що голова облради не звертався до поліції щодо погроз на свою адресу.

Цю інформацію Михайло Головко прокоментував під час брифінгу.

– Я не звертався до поліції. Мені не привикати. За свою політичну діяльність я зазнавав багато утисків, брехні, вилитого бруду. Так ситуацію я ще не проходив, змушений пройти цього разу, – наголосив Михайло Головко.

До слова, 26 червня голові Тернопільської обласної ради та двом заступникам голови Тернопільської обласної військової адміністрації повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.