До кінця жовтня «Бучачагрохлібпром» запустить нове високотехнологічне зерносховище на 30 тисяч тонн  

Опубліковано в Актуально 12.10.2016

На території підприємства ТзОВ «Бучачагрохлібпром» сьогодні проводяться роботи з будівництва сучасного високотехнологічного елеватора, об’ємом зберігання 30 тис. тонн, а також автоматизованою лінією відвантаження на залізничний та автомобільний транспорт. Відвантаження  на залізничні вагони плануються  до 32 вагонів в добу.

 

- Ми надзвичайно зацікавлені в будівництві цього елеватора,  введення його в  експлуатацію дасть можливість найперше, своєчасно і в найкоротший термін зібрати урожай з поля, щоб максимально уникнути втрат і зберегти всі якісні показники зерна. Сучасні матеріали, технології, а також процеси аспірації, які застосовані при будівництві елеватора, дають можливість якісно очистити, правильно просушити  і підготувати зерно до тривалого зберігання або до відвантаження на автомобільний чи залізничний транспорт, - розповідає комерційний директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Іван Откидач.

До слова, роботи з будівництва елеватора розпочались в квітні цього року. Якщо все ітиме за планом, то вже до кінця жовтня на території ТзОВ «Бучачагрохлібпром» працюватиме нове високотехнологічне зерносховище.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.