Концерт, вистава та військовий бал: як цьогоріч пройде церемонія нагородження захисників з Тернопільщини

Опубліковано в Актуально 27.02.2020

Третя церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини» відбудеться 14 березня о 16:00 у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Про це під час прес-конференції повідомила співорганізатор, голова правління ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО Галичини» Ружена Волянська.

ꟷ У рамках церемонії орденом «Лицарський хрест добровольця» буде нагороджено вісьмох осіб, двох з них ꟷ посмерно. Також відповідні нагороди отримають військовий капелан і волонтер. Нагрудним знаком народної пошани буде відзначено п’ятьох осіб, які вступили у військові підрозділи у період 2014-2016 років, ꟷ розповідає Ружена Волянська. ꟷ Зараз ми ставимо завдання відзначити тих, хто першими стали на захист нашої держави.

Після завершення офіційної частини ветеранів та гостей заходу очікує святковий концерт й військовий бал, який відбудеться за участі камерного оркестру, представників школи танців.

Церемонія триватиме до 19:00, а після завершення усіх охочі зможуть безкоштовно переглянути виставу «Запорожець за Дунаєм», яку для  гостей свята покажуть актори театру.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, який вкотре долучився до організації церемонії, закликав усіх тернополян прийти й вшанувати добровольців.

ꟷ Депутатський корпус Тернопільської облради підтримував і буде підтримувати таку ініціативу й робитиме все, щоб гідно була пошанована честь і гідність добровольця, волонтера і військового Збройних сил України, ꟷ каже голова обласної ради Віктор Овчарук. ꟷ Тому я запрошую всіх на церемонію нагородження.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.