Версія для друку

Відома тернопільська ведуча розповіла про деталі свого майбутнього весілля

Опубліковано в Історія тижня 08.03.2018

Тернополянка Світлана Наконечна у свої молоді роки реалізувалася у багатьох напрямах. Вона тамадує на весіллях, пробує себе у кіно, є журналісткою та телеведучою. Також дівчина проводить майстер-класи з акторської майстерності, сценічної мови або журналістики.

- Усі професії я стараюсь поєднувати. На одному рівні у мене зараз стоїть робота на телебаченні (ведуча та журналістка) і ведення весіль. Якщо чесно - це моя дилема. Я не знаю, досі не визначилася, що мені подобається більше. Проте думаю - це дуже класно, - зазначає Світлана.

Цікаво, що у неї є дві сестри, які теж працюють у цій галузі, але в інших містах України (Київ та Львів).

Світлана зізнається, що і сама замислювалася про зміну міста, але це було три роки тому. Зараз же дівчина переконана, що хоче працювати у Тернополі, проте, і з радістю погоджується на пропозиції з інших міст.

У Тернополі журналістка почуває себе комфортно, тут вона відвідує тренажерний зал та гуляє парками, згадуючи дитячі роки, коли її маленьку стежинами Топільче вели батьки.

Недивно, що таку  красиву та талановиту дівчину уже цієї весни поведуть під вінець.

Світлана як ніхто інший знається на тонкощах весільної організації. Зіткнувшись із парадоксальними ситуаціями на весіллях, де вона була ведучою, дівчина не хвилюється, що на її святі можуть виникнути подібні моменти і запевняє, що потрібно співпрацювати із професіоналами своєї справи.

- Я завжди працюю з координатором. Це людина, яка відповідає за усі деталі на весіллі. А ще, мій звукооператор завжди має білу подушку і хустину у себе в машині (жартує). Щодо запрошень, треба щоб робили професіонали. Взагалі, все мають робити професіонали: і браму, і декор, і флористику, і все, все, все...

На запитання про вибір організаторської команди для свого весілля відповідає:

- Я все роблю і підбираю по відчуттях. От для мене важливо налагодити контакт з підрядниками. Якщо з перших слів мені не подобається людина, я її не замовляю. І не важливо чи це розкручена особистість в Тернополі, чи ні. Усе має бути максимально комфортно. Сукню я купувала у Львові, фотограф –  теж зі Львова, дещо із декору – звідти ж. Шоу-програма - теж з іншого міста.

Важливо, що Світлана не вірить у забобони.

- У забобони я не вірю. Як і щодо непарної кількості гостей і, наприклад, обручок, які мають бути однакові, я вважаю – це не важливо.

Також тернополянка ділиться із нами родзинкою свого весілля – це вечірня виїзна церемонія. Таке рішення недивне, адже Світлана уже в одному із інтерв’ю зауважувала, що дуже любить нічний Тернопіль.

Фото: зі сторінки Світлани у соціальній мережі.

Студентка ТНПУ ім. В.Гнатюка

Олена Пахомська