У Тернополі вперше проведуть Фестиваль блогерів

Опубліковано в Історія тижня 27.08.2016

Сьогодні до Тернополя, щоб відвідати Фестиваль блогерів, з’їхались 20 відомих туристичних блогерів з різних областей України. Впродовж 27-29 серпня вони матимуть можливість відвідати найвизначніші та найцікавіші куточки нашої області та ознайомитись із її історико-архітектурними пам’ятками.

Такий Фестиваль проводиться на Тернопільщини вперше. Організували подію Асоціація незалежних блогерів, Тернопільський Медіа Центр спільно з міською радою та обласною адміністрацією.

«Ідея організувати таку подію виникла після минулорічної поїздки групи блогерів в Тернопіль. Однак лише цього літа вдалось організувати фестиваль. Його основною метою є показати блогерам, українцям наскільки красивою, цінною та унікальною є Тернопільська область», - розповів керівник Тернопільського Медіа Центру Григорій Бурбеза. 

В рамках проведення заходу, впродовж 28 серпня одна із груп блогерів здійснять мандрівку в Микулинці, Бучач, Чортків, Теребовлю, що знаходяться на півдні області. Інша група відвідає північну частину Тернопільщини і побуває в Збаражі, Вишнівці та Кременеці.

«Вообще фестиваль в Тернополе это конечная точка экспедиции, которую решил организовать Игорь Бигдан, глава Ассоциации независимых блогеров. В рамках этого проекта с 15 август мы ездили по Западной Украине и уже побывали в разных местах Закарпатья и Прикарпатья. В Тернополе я ещё не был, но судя по отзывам тех, кто уже приезжал сюда – это красивый город, который всем нравится», - каже 22-х річний блогер Іван Олійник з Кременчука, Полтавської області.

До слова, результатом фестивалю та мандрівки Тернопільщиною стануть різні текстові та фото роботи про нашу область, за які учасники проекту зможуть отримати нагороду. Відтак, організатори оголосили конкурс, призовий фонд якого складає 5 тисяч гривень. Сума буде розділена між трьома конкурсантами, які займуть перші місця.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.