Як побудувати ефективну роботу команди? Досвід IT-компанії Astound Commerce

Опубліковано в Історія тижня 21.11.2018

Минулого тижня у Тернополі пройшов дводенний E-commerce Fusion Meetup. Організатори події – міжнародна IT-компанія, що реалізує проекти у сфері електронної комерції для таких клієнтів, як Adidas, Lacoste, L’Oreal, Under Armour, Jimmy Choo та інші.

Це найбільша ІТ-подія з акцентом на технології в сфері електронної комерції, що відбулася у Тернополі цієї осені.

  

«Ми вдячні Тернополю за теплий прийом E-commerce Fusion Meetup. Нам приємно бачити таку зацікавленість компанією Astound Commerce та нашими проектами, познайомитися з кожним з учасників і отримати безліч цікавих і актуальних питань – як щодо професійного розвитку у сфері електронної комерції, так і щодо кар’єрних можливостей у нашій компанії», – зазначили представники компанії Astound Commerce.

Участь у події взяли 12 експертів Astound Commerce, які представили різні напрямки роботи компанії – Web-розробку, бізнес-аналітику, Frontend Development, креативний дизайн UX/UI, HR, QA та інші. Упродовж дводенного мітапу вони розповіли про головні тенденції ринку електронної комерції і про те, які технології та інструменти найефективніше використовувати у цій сфері. Також спеціалісти Astound Commerce проаналізували найяскравіші бізнес-кейси з досвіду роботи компанії.

 

Представники компанії поділилися досвідом організації ефективної роботи команд.

«Компанія Astound Commerce має широкий набір компенсаційних інструментів, пропонуючи принципи work-life balance, розвиток soft і hard навиків для своєї команди. Кожен може поєднувати професійні інтереси та особисті захоплення. Ще в Astound Commerce дуже насичене внутрішнє життя: тімбілдінги, спортивні змагання між командами різних офісів, футбольні турніри, донорський рух, соціальні ініціативи, літні і зимові корпоративні вечірки та багато іншого», – доповнила Дарія Скорик, HR-спеціаліст компанії під час E-commerce Fusion Meetup. 

 

Особливу увагу експерти приділили темі управління проектами, зокрема підходам до реалізації та інструментам, що допоможуть розподілити управлінські функції між учасниками команди. Саме проектна складова та чіткий розподіл задач і функціоналу всередині команди демонструють зрілість компанії та її процесів.

 

«Кажуть, що успіх проекту – це заслуга команди, провал проекту – провина Project Manager. Як саме має бути організований процес управління, щоб зменшити кількість провалів і збільшити ймовірність успіху? – розповіла Станіслава Камінська, Project Manager Astound Commerce. – Наша компанія має власний рецепт, заснований на стандартизації підходів і використанні інструментів, що допомагають розподілити управлінські функції між Project Manager, Team Lead, Client Manager та іншими учасниками проекту».

 

E-commerce Fusion Meetup став очікуваною подією для IT-спеціалістів Тернополя, адже за два інтенсивні дні мітапу кожен учасник отримав потужну базу як теоретичних, так і практичних знань.

«У першу чергу мене зацікавив список лекцій і тем у рамках мітапу. І я був дуже радий, що лектори не підвели. Їхні виступи були дійсно дуже цікавими та корисними. Особливо запам’яталася тема про розвиток дизайн-мислення в IT-сфері. Також для мене важливо було дізнатися про ролі учасників команди; які кожен з учасників проекту має труднощі і чим займається», – розповів Володимир, QA-інженер, один із учасників E-commerce Fusion Meetup.

Відвідувачі E-commerce Fusion Meetup також розповіли, що один із факторів участі в мітапі – можливість більше дізнатися про кар’єрні можливості у Astound Commerce.

«Ключовим для мене стало те, що компанія зараз шукає місто, у якому відкриє новий офіс. Тому мені було цікаво послухати експертів Astound Commerce і дізнатися більше про практичний досвід, «внутрішню кухню» компанії. У Тернополі є близько 30-ти невеликих компаній, що працюють в IT-сегменті. Натомість великих компаній майже немає, тому відкриття Astound Commerce для нас таке очікуване», – пояснив Павло, Java-розробник та учасник мітапу Astound Commerce.

Зазначимо, що компанія Astound Commerce Україна активно розвивається і входить до ТОП-25 ІТ-компаній за рейтингом DOU та нараховує сьогодні понад 700 розробників.

Довідка. Компанія Astound Commerce – міжнародна IT-компанія, що забезпечує повний цикл E-commerce послуг. На сьогодні компанія реалізувала більше 1000 проектів електронної комерції для всесвітньо відомих брендів, cеред яких: Adidas, L’Oreal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste, Versace та ін. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та нараховує сім центрів розробки по всьому світу. Компанія активно розвивається і на території України та має офіси у Києві, Вінниці, Ужгороді і Чернігові.

 

 

 

 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.