На Всеукраїнський День поля та саду на Буччачину з’їдуться аграрії, дистриб’ютори та селекціонери з усіх куточків України

Опубліковано в Історія тижня 02.06.2016
Вже 3 червня на Тернопіллі пройде грандіозне свято, яке щороку збирає сотні гостей з України та закордону – Всеукраїнський День поля та саду-2016. Організовує його вже традиційно ТзОВ «Бучачагрохлібпром».
Програма заходу обіцяє бути цікаво та насиченою, адже тут на практиці покажуть як теорія успішного господарювання реалізовується через практичні рішення у життя.
 
- Урочистості відбудуться на базі насіннєвого заводу ТзОВ «Бучачагрохлібпром», що в с. Підзамочок, Бучацького району. Після пленарної частини гостям запропонують оглянути демонстраційні та насіннєві ділянки озимих і ярих культур, с/г техніки ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Передбачено також огляд земельних посівів з використанням технології захисту рослин від компанії «Сингента». Тут же можна буде отримати вичерпні консультації від селекціонерів і представників фірм-виробників щодо нюансів вирощування зернових. Запрошені таж матимуть нагоду відвідати сад та ознайомитися з інтенсивними технологіями вирощування, зберігання та сортування фруктів, - розповідає голова Наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герой України Петро Гадз.
 
Загалом же святкове дійство обіцяє здивувати присутніх різноманіттям інформації у сфері передових технологій, сучасного насінництва, рослинництва, тваринництва, садівництва. Окрім постійних партнерів потужного підприємства Тернопільщини, участь у Дні поля традиційно візьмуть представники провідних сільськогосподарських фірм України та області, керівники компаній, що спеціалізуються на виробництві техніки для сільгоспгалузі та засобів захисту рослин, селекціонери, дистриб’ютори, керівництво краю, а також відомі вітчизняні та іноземні науковці, які приїдуть на Бучаччину з метою обміну досвідом у аграрній сфері.
 
Розпочнеться День поля та саду на насіннєвому заводі ТзОВ "Бучачагрохлібпром" 3 червня о 10.00 годині. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.