«Той відсоток ВВП, який йде на потреби української армії, безсумнівно використовується за призначенням», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 31.08.2018

Після відзначення 27-ї річниці Незалежності України політики діляться своїми враженнями про цей день, а також аналізують попередні роки життя країни.

Народний депутат з Тернопільщини Ігор Побер розповів, що під час параду плакав двічі, а також зауважив, що після Революції гідності Україна почала активно рухатись в євроатлантичному напрямку. На думку нардепа, це той курс, якого хоче більшість українців.

– Попри те, що я – сильний чоловік, на параді в Києві двічі плакав – від скорботи та щастя. Перший раз сльози накотилися на очі під час хвилини мовчання, коли лунала пісня «Плине кача». Жаль пройняв багатьох людей, адже у ніч перед Днем Незалежності на Сході загинули 5 бійців. Вдруге були сльози радості тоді, коли в небі з’явилась авіація. Відчуття були неймовірні. За 27 років у нас було дуже багато різних напрямків руху та коливань. Після Революції гідності ми почали активніше рухатись в євроатлантичному напрямку, але найважливішим викликом для України наразі є війна на Сході,– поділився Ігор Побер.

Народний депутат також зазначив, що сьогоднішня армія викликає гордість в українців.  

– Я добре знаю, яким було фінансування Збройних сил за попередньої каденції. Сьогодні  можу з гордістю сказати, що той відсоток ВВП, який йде на потреби армії, використовується в правильному напрямку, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.