Володимир Кравець : «2019-й буде роком доріг у Вишнівецькій громаді»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 23.08.2018
Хоч минулого року майже у всіх населених пунктах Вишнівецької ОТГ проводили ямковий ремонт доріг, проте голова Вишнівецької громади Володимир Кравець вважає, що саме 2019-й стане важливим роком у темі відновлення доріг.

– Дороги – це найбільша проблема і тому 2019 рік буде роком доріг у Вишнівецькій громаді. Тільки сьогодні вже робиться чимало для оновлення шляхів сполучення. Цими днями активно ведуться роботи для впорядкування вулиці Грушевського, що веде від пошти до смт. Вишнівець і до місцевої  школи. Зокрема встановлюють бордюри, а незабаром прокладуть асфальт. Вулиці Шкільна, Сонниця, Мала Квачівка, Гора, Слюсарчуки, Шевченка та під’їзд до школи, що у Старому Вишнівці, підсипано щебенем і відсівом. У самому Вишнівці засипано вулицю Мазепи, підправлено Петлюри. Планується ремонт дороги до саду –  це вулиця Івана Богуна. Окрім цього, після літніх злив уже відремонтовано вулицю Нагірну, – запевняє Володимир Кравець.

До слова, загалом у цьому році для підсипання доріг використано більше 900 тонн щебеню і відсіву.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.