«Під час передвиборчої гонки окремі політсили можуть грати звільненням українських в’язнів з російського полону», - Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  08.08.2018
Наближення майбутніх виборів стає дедалі відчутнішим. І політичні сили, і окремі кандидати вже по-троху розпочинають посилену підготовку до піар-кампаній в ході передвиборчих гонок.
Не виключено, що однією із тем, якою для задоволення власних цілей та росту рейтингу користуватимуться політики, може стати тема звільнення політичних в’язнив з РФ.
 
Свою думку щодо цього питання висловив депутат Верховної Ради України з Тернопільщини від фракції БПП Ігор Побер. Так, на думку політика, більш важливим завданням для влади та колег повинне стати звільнення українських полонених, а не «виїжджання» на цій темі.
 
- Я думаю, що до проведення чи Президентських, чи Парламентських виборів спливе багато цікавих тем, які обговорюватимуться у студіях всеукраїнських телеканалів. Однак для мене це – не важливо. Ось нещодавно в Росії з колонії був звільнений політичний в’язень Олександр Костенко. Тому важливим є те, щоб якомога більше цих хлопців, в’язнів Кремля, звільнили. Особисто я хочу, щоб вони повернулись додому. Ось, що дійсно важливе, - переконаний народний депутат.
 
Ігор Побер також вважає, що попри це важливе завдання, під час передвиборчої гонки все-таки окремі політичні сили використовуватимуть тему звільнених чи досі ув’язнених в російських тюрмах українців, для збільшення рейтингів та їхнього просування на політичній арені.
 
- З іншого боку, можу припустити, що звільненням заручників гратимуть на полі політичної сили, до якої має відношення Віктор Медведчук. Він нещодавно придбав декілька телеканалів. Зразу ж кинулось в очі, що через тиждень після цього подача новин, їхній характер кардинально змінився. Зрозуміло, що до партії «За життя» має відношення пан Медведчук. І можливо, що звільнення заручників більше буде залежати від нього, чим від інших політичних сил чи керівників нашої держави. На жаль, маємо те, що маємо. Ще раз повторюсь, мені байдуже на ці всі «ігри». Нехай наших українців - в’язнів Кремля, звільнить хоч Медведчук, хоч будь-хто інший, головне, щоб хлопці повернулись додому, - наголосив народний обранець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.