Ігор Побер: "Не варто забороняти журналістам знімати народних депутатів у кулуарах Верховної Ради"

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 04.08.2018
Регламентний комітет Верховної Ради України виступає за заборону зйомки народних депутатів у ВР без їхньої згоди. У випадку недотримання правила комітет пропонує вилучати у журналістів такі відеоматеріали. Свою думку щодо цього висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– Скільки депутатів у Верховній Раді, стільки й думок, що стосуються цього питання. Я завжди відкритий для журналістів і радо спілкуюся з ними, тому за таку пропозицію не голосуватиму. Звісно, інколи буває так, що представники ЗМІ ставлять каверзні питання, аби виставити людину у негативному світлі. Наприклад, можуть запитати: «Що таке адронний колайдер?», «Чому у барана ростуть роги від сонячного світла?». На таке, мабуть, складно знайти відповідь. Потрібно розуміти також, що в робочий час депутати повинні не листуватися у соціальних мережах, а працювати. Журналісти інколи переходять межу і оприлюднюють якісь некоректні фото чи відео, які не мають ніякого відношення до політики,прокоментував Ігор Побер.
 
Також нардеп зауважив, що прес-служба Верховної Ради повинна перевіряти журналістів, аби не допускати у кулуари тих, хто насправді не є представником засобів масової інформації.
 
– Часто до ВРУ приходять люди, які насправді не є журналістами. Вони просто мають посвідчення якогось незрозумілого видання і таким чином потрапляють до Верховної Ради. Необхідно, аби прес-служба та керівництво перевіряли таких людей, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.