Недобросовісний перевізник, вкрадений стадіон та напасливі бджоли - люди із Коропця розповіли про свої проблеми депутату (фото)

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 31.07.2018
Голова фракції УКРОПу в Тернопільській обласній раді Андрій Цибульський відвідав село Коропець Монастириського району.

У День села, що відбувався 29 липня, депутат разом із юристом провів виїзний прийом громадян. Чимало мешканців Коропця звернулись до укропівця по допомогу. Проблема перевізника, який розташував гаражне приміщення неподалік від житлової будівлі; питання сільського стадіону, що перейшов у руки приватного власника; бджолині пасіки поблизу житлових приміщень – ці та багато інших побутових питань допоміг вирішити коропчанам Андрій Цибульський.

«На численні запрошення мешканців Коропця, які вони передавали через депутата Монастириської міської ради від УКРОПу Світлану Безділь, я вирішив відвідати село, вислухати проблеми людей та посприяти їхньому вирішенню. Одним із ключових питань було те, що перевізник побудував гараж впритул до оселі своїх сусідів. Чоловік пізно вночі приїздив із рейсу, тим самим спричиняючи побутові незручності для людей. Маленькі діти прокидались вночі через шум і вже не могли заснути. Я відвідав будівлю, щоб перевірити умови та особисто переконатись у наявності проблеми. Мені вдалося вислухати дві сторони конфлікту та примирити їх. Відтак перевізник визнав свою помилку. Селищна рада зобов’язала чоловіка забрати автобуси та дозволила заїжджати на територію гаража лише двічі на тиждень у денний час для того, щоб оглянути транспортні засоби на ямі», розповів Андрій Цибульський.

Крім цього, укропівець зустрівся із селищним головою Коропця, щоб обговорити проблему місцевого стадіону. Справа в тому, що об’єкт передали в користування приватному підприємцю, а той не виконує умов договору та забороняє коропчанам проводити на території стадіону масові заходи. Андрій Цибульський разом із юристом надали професійну консультацію щодо цього питання, після чого селищний голова вирішив ініціювати скасування оренди.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.