«Пані Меркель на «розтяжці» у свої країні», – Ігор Побер про будівництво «Північного потоку – 2»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 15.07.2018
Президент США Дональд Трамп розкритикував будівництво «Північного потоку – 2».
 
Він заявив, що така енергетична співпраця двох країн призведе до повного контролю Москвою країни-члена НАТО Німеччини. Також Дональд Трамп зауважив, що США захищає багато країн від Росії, а ті у свою чергу укладають угоди щодо газопроводів та платять росіянам мільярди доларів.
 
Народний депутат від фракції БПП Ігор Побер у прямому ефірі каналу «112 Україна» висловив свою думку щодо цих перипетій.
 
 – Ми вже звикли до різких заяв Дональда Трампа. Якщо добре розібратись, то справді з боку США він має рацію. Так, Америка досить багато витрачає на захист країн, але водночас має багато повноважень. Він хотів делікатно натякнути Німеччині про співпрацю із Росією, але сталось, як сталось. Важливо не те, як Трамп зараз поводиться, а те, як він поводитиметься, коли у понеділок зустрінеться з Путіном. Чи буде він таким же переконливим під час цієї зустрічі? – прокоментував Ігор Побер.
 
Також нардеп зауважив, що канцлеру Німеччини Ангелі Меркель важко вести внутрішню політику.
 
– Пані Меркель не так легко проводити свою внутрішню політику, бо на неї здійснюється певний тиск. Їм не потрібні ці різноманітні санкції, вони хочуть вести бізнес з Росією, а політичне керівництво Німеччини мусить приєднуватись до країн НАТО і вводити санкції проти Путіна. Пані Меркель теж на «розтяжці» у своїй країні,– додав Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.