«Дорожня інфраструктура в нас таки відновлюється» - Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  07.05.2018
Цього року на українські автошляхи виділили 44 мільярди. Вже до 2022 року, як заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, дорожня інфраструктура отримуватиме як мінімум 300 мільярдів гривень.
 Народний депутат з Тернопільщини від фракції БПП Ігор Побер пояснив, з яких саме надходжень формуватиметься такий «автобюджет»:
- Перш за все, частина грошей надходитиме із Державного дорожнього фонду. Завдяки його прийняттю у нас з’явилась і можливість залучення інвестиційних коштів. Звичайно, що частина суми формуватиметься за рахунок «митного експерименту», який ми продовжили і на цей рік. Якщо взяти для прикладу такі області, як Львівська чи Одеська, то в них завдяки подібному введенню вдалось отримати близько 1 мільярда гривень доходу. Я представляю Тернопільську область, у нас ця сума становить трохи більше 100 мільйонів. Загалом, хочеться відмітити, що дорожня інфраструктура в нашій країні таки відновлюється, -розповів Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.