Нові члени партії «Народний контроль» повинні бути відповідальними патріотами і добрими фахівцями

Опубліковано в Політика Автор  30.04.2018
Відбулося чергове засідання ради обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль».

На ньому йшлося про можливості депутатів впливати на створення сільськогосподарських обслуговуючих та виробничих кооперативів, про фахове роз’яснення мешканцям села вигоди від них. Своїм досвідом щодо цього поділився депутат Тернопільської районної ради Володимир Періг.

Другим ключовим питанням були децентралізаційні процеси, зокрема в Тернопільському районі. Зазначимо, що напередодні голова осередку Володимир Швайка обговорив перспективний план децентралізації Тернопільщини з депутатською фракцією від «Народного контролю» в обласній раді.

Крім погодження організаційних питань, члени ради розглянули заяви кандидатів у члени партії, але проголосували не за всіх. Щодо залучення до осередку нових людей позиція ради чітка: вони повинні бути відповідальними патріотами, вміти і хотіти працювати.

«Ніколи не треба відмовлятися від того, що ти добре вмієш і можеш робити, й ніколи не братися за те, чого не можеш»,— сказав Володимир Швайка.

Під час засідання Володимир Дмитрович вручив патрійний квиток заступниці директора Тернопільської спеціальної ЗОШ для дітей із особливими потребами Світлані Лісовській.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.