«Народний контроль» на Тернопіллі буде вимагати від своїх членів дотримання партійної дисципліни

Опубліковано в Політика Автор  26.03.2018
Відбулося перше засідання новообраної ради Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль».

Члени ради проаналізували й підсумували роботу районних осередків протягом першого кварталу року. Йшлося також про залучення активістів партії до керівництва об’єднаних територіальних громад, зокрема до Товстенської та Дорогичівської, що в Заліщицькому районі. За рішенням ЦВК, вибори депутатів та голів цих новостворених громадах відбудуться 29 квітня 2018 року.

Голова обласної організації «Народного контролю» Володимир Швайка наголосив на дотриманні партійної дисципліни, особистій відповідальності депутатів перед виборцями, обговорив із колегами організаційні моменти співпраці, потребу в створенні молодіжного крила партії і оприлюднив позицію щодо цього дирекцій деяких вищих навчальних закладів області.

Ішлося також про підготовку груглого столу з проблемних питань впровадження медичної реформи в Україні й на Тернопільщині зокрема і про потенційних претендентів од обласної організації «Народного контролю» для участі в національному телепроекті «Нові лідери».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.