«У Тернополі всі лікарні готові до медичної реформи», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  22.03.2018
Лікарні Тернопільщини повністю готові до реалізації медреформи.
Про це у прямому ефірі ранкового шоу «Доброго ранку, Країно!» на каналі «UA: Перший» заявив народний депутат України Ігор Побер.
– У Тернополі всі лікарні готові до медичної реформи. Процедуру уповільнює Міністерство охорони здоров’я України. Для того, аби на Тернопільщині реформа повністю запрацювала, на рівні держави має бути створена Національна служба здоров’я, укладені договори між цим органом та лікарнями, а також декларації між пацієнтом і лікарем, – пояснив нардеп.
На думку Ігоря Побера, в Україні є багато справжніх фахівців, які зможуть впоратись з викликами медичних нововведень.
– Я думаю кожен пацієнт має якісь свої медичні вподобання. Мабуть, багато людей звертаються у разі проблем до якогось конкретного лікаря. Основна суть медичної реформи полягає в тому, щоб гроші «йшли за пацієнтом». Потрібно розуміти, що ми вже давно не живемо в соціалістичному світі й не будуємо комунізм, тому, звісно, нічого не може бути абсолютно безкоштовним, – зауважив народний депутат.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.