Тернополяни несуть до приймальні «Народного контролю» проблеми і надію на їх розв’язання

Опубліковано в Політика Автор  20.03.2018
Третього березневого четверга у приймальні Дмитра Добродомова в Тернополі відбувся прийом громадян.

Вів його Володимир Швайка — очільник обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», помічник-консультант народного депутата.

За допомогою до «Народного контролю» звернулася тернополянка Ольга Гороховська з проханням посприяти в облаштуванні території перед спеціальною загальноосвітньою школою, котру відвідують діти з особливими потребами, серед яких і син Ольги Богданівни Роман.

— Під час облаштування тролейбусної зупинки тротуар вимостили тільки перед самою зупинкою, — розповідає Ольга Гороховська. — Тож, аби дістатися до школи, наші діти змушені подолати шматок бездоріжжя, на якому восени і навесні болотяне місиво. Діти особливі, їм і так важко пересуватися. До школи приходять у брудному взутті й навіть одязі.

До «Народного контролю» Ольга Володимирівна звернулася тому, що Володимир Швайка вже роками опікується школою. Не тільки подарунки привозить до свят, а й надає техніку для вивезення сміття, листя, розчищення території від снігу. Працівники його підприємства обрізають дерева й вивозять гілля, проводять ремонтні роботи. Свого часу Володимир Дмитрович змінив у школі вікна, двері, придбав чимало необхідних речей м’якого інвентаря, принтер тощо. Тож тернополянка вірить, що й проблему з тротуаром розв’яже.

Сподівається на сприяння «народноконтролівців» у вирішенні питання з місцем для торгової точки й один із приватних підприємців Тернополя. Він вважає несправедливою ситуацію, коли влада надає перевагу виробникам із інших міст, а свої мусять неабиякими зусиллями вибивати «місце під сонцем».

…Також на прийом до Володимира Швайки прийшла депутат Тернопільської міської ради від «Народного контролю» Вікторія Шараськіна, аби обговорити певні комунальні проблеми її округу №11 і спланувати подальшу співпрацю щодо ремонту окремих дворів та будинків.

На зустріч із головою обласної організації прибули й депутат Козівської районної ради Андрій Барилко і громадський активіст із Теребовлі Олег Ділай. Ішлося про розвиток молодіжного крила партії, поповнення її лав ініціативними молодими патріотами.

— Ніхто до нас не прийде і не влаштує нам краще життя, — наголосив Володимир Швайка. — Ніхто не полатає наших доріг, не відремонтує будинків, не витруїть бур’янів із нашої землі, з влади і зі свідомості. Мусимо розв’язувати свої проблеми самі. Бо процвітання, за словами Далай-лами, приходить завдяки діям. Самої молитви мало.

Нагадуємо, що приймальня Дмитра Добродомова розташована в центрі Тернополя за адресою: вулиця В’ячеслава Чорновола, 1, офіс 7. Прийом громадян відбувається кожного третього четверга місяця з 16 до 19 години.

З проблемами, що потребують втручання депутатів від «Народного контролю» рад різних рівнів, можна звертатися і щочетверга з 14 до 17 години або щоденно (крім вихідних) у робочий час за номером телефону гарячої лінії ‎(096)661-61-50.

IMG 1910a

IMG 1922a

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.