Українські націоналісти розпочинають наступ на внутрішнього ворога

Опубліковано в Політика Автор  admin 18.03.2018

Українські націоналісти розпочинають наступ на внутрішнього ворога, яким є антиукраїнська олігархічна система.

Уже 3 квітня в столиці України відбудеться велика антиолігархічна акція, спрямована на захист інтересів українців і приведення до тями всієї владної верхівки Української держави. Про це 18 березня 2018 року під час блокування виборів російського президента в Києві заявив заступник Голови ВО «Свобода», народний депутат України Андрій Іллєнко. Свободівець зауважив, що націоналісти довели свою спроможність у боротьбі із зовнішнім ворогом – Московією, й робитимуть усе для того, аби подолати ворога внутрішнього – олігархічну систему.

«Нинішня ситуація під дипломатичними представництвами країни-агресора чітко доводить спроможність націоналістів і їхній захист національних інтересів, честі й гідності української нації. Сьогодні націоналісти показали, що вони дають відсіч зовнішньому ворогу, попри бездіяльність нинішньої української влади. І навіть ті дії, які влада почала запізніло вчиняти, були виключно тому, що була тверда позиція націоналістів. Але водночас після чотирьох років війни, яка триває далі, досі не розірвано дипломатичних стосунків із окупантом, в Україні далі працюють дипломатичні представництва країни-агресора. Ми, націоналісти, розуміємо, що так відбувається тому, що в України є два вороги. Зовнішній ворог – це Московія, а внутрішній ворог – це олігархат.

Сьогодні ми показали свою дієвість проти зовнішнього ворога. Так само, як українські націоналісти разом з усіма українцями, які захищають свою землю, показують це на фронті московсько-української війни. І вже скоро ми будемо переходити в наступ проти антиукраїнської олігархічної системи. Повернемо Україну в українські руки!» – наголосив Андрій Іллєнко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.