Ігор Побер: «Хороший лікар в Україні заробляє добре, але нелегально»

Опубліковано в Політика Автор  13.03.2018
Медична реформа в Україні запрацювала 1 січня,а відтак, пройшло досить мало часу, тому ми ще не можемо бачити конкретних результатів.
Про це у прямому ефірі 112 каналу заявив народний депутат України від фракції БПП Ігор Побер.
– Ні для кого не секрет, що медицина в Україні перебуває на досить низькому рівні, тому все кардинально змінити одразу не так вже й легко. Які б великі кошти в неї не вкладали – миттєво це нічого не дасть. Я багато спілкуюсь з керівництвом медицини Тернопільщини. Усі лікарі позитивно оцінюють та підтримують нову медичну реформу. Лікарі, які є професіоналами, звісно, будуть отримувати більші заробітні плати. Хороший лікар в Україні заробляє добре, але нелегально. Ми, все-таки, живемо в країні ринкової економіки, – пояснив Ігор Побер.
Також нардеп зазначив, що медики повинні отримувати достойні заробітні плати, адже на навчання вони витрачають тисячі доларів, а зарплати отримують мізерні.
Нагадаємо, що за обіцяну реформу медицини парламент проголосував 19 жовтня 2017 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.